ALUAT:3oua ,150gr.de zahar,200ml.de ulei,1 praf de copt,1 esenta vanilie,coaja si sucul de la o lamaie,500gr.de faina
CREMA:200gr. margarina,8lg.de zahar pudra,2 lg.cacao,2 esente de rom,4lg.de zahar,cateva frunzulite verzi naturale
DECOR:colorant galben si albastru,4 lg.de zahar
Se mixeaza ouale cu zaharul,apoi se adauga incet uleiul tot cate putin,amestecand usor,se pune vanilia,lamaia ,praful de copt si la sfarsit faina,amestecand sa iasa un aluat pufos bun de modelat.Din acesta se fac bilute mai mici decat o nuca si se preseaza putin,mie mi-au iesit 64 de bucati,apoi se pun intr-o tava pe hartia de copt,se dau la cuptor,trebuie sa ramana tot deschise la culoare,numai la fund sa fie mai aurii. Se lasa la racit si se scobesc putin pe mijloc cu atentie sa nu se rupa.se vor uni cu crema intre ele doua cate doua.
La crema se freaca untul cu zaharul pudra,romul si cacao,se pun si firimiturile ce-au ramas si se amesteca bine .
La decor se ia cate o bucata lipita si se inmoaie in colorantul galben pe amandoua partile apoi cu un capat in cel albastru,stim ca galben cu albastru da verde.Sunt extrem de atragatoare ca aspect. Se pot da si prin colorant roz,Matusa mea Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul ne bucura ochii cu aceste piersicute si mai facea nuci,dar la astea imi trebuie forma,am sa fac rost de ea.Vreau sa-i multumesc Lissei ,ca mi-a amintit de ele,sper sa-i placa cum mi-au iesit.