ALUAT10lg de apa,100gr untura,100gr faina,3oua mari
UMPLUTURA:250ml frisca,1budinca vanilie,1esenta vanilie,1ou,500ml lapte,4lg zahar
Se pun intr-o craticioara pe foc apa,impreuna cu untura si se lasa sa fiarba,se adauga faina,invartind repede,pana se ingroasa,apoi se ia de pe foc si se adauga imediat un ou intreg,invartind repede,apoi iar un ou,iar se invarte si la sfarsit ultimul ou,cand terminam de pus ouale ,arata ca o crema mai grosuta,inainte parea ca si cum ar fi taiata(sa nu va speriati) ,se lasa sa stea un pic apoi se pune intr-un posh si se aranjeaza in tava(tava nu se unge),se da la cuptorul incins dinainte ele vor creste ca niste gogosi..Dupa ce se racesc se taie capacele si se pune umplutura,dupa imaginatia fiecaruia.
Gabriela,
Mirela,
Diana,
Pansy,
Giovanna,
Vio,
Judy,
Mimi,
Anca,
Cccris,
Nely,
Lissa,
Daniela Bighiu,
Felis,
Surac
cu toate aprecierile mele
of doamne.... ce pofta mi=ai facut...
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata,de mult nu am facut,dar vin la tine,,,,te pup si o seara placuta!
RăspundețiȘtergeremultumesc fetelor,nu stiu Mirela de ce nu pot sa intru sa-ti las commenturi si va astept la o portie
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru vorbele frumoase din mesaj si premii! dar pe langa premii pot sa-mi iau si o portie de ecler?:))...numai una...
RăspundețiȘtergerePupici.
Multumesc mult pentru vorbele frumoase din mesaj si premii! dar pe langa premii pot sa-mi iau si o portie de ecler?:))...numai una...
RăspundețiȘtergerePupici.
si eu care am crezut ca premiul era un ecler..:((, multumesc!
RăspundețiȘtergereMultumesc Doinitza's pentru premii sant super faine,dar nu plec fara sa-ti fur si un ecler...pai sepoate sa las asa o bunatate?pupik!
RăspundețiȘtergeremultu tare ca m-ai inclus si pe mine in lista ta. nici nu le-am avzut data trecuta. am ramas cuplata doar pe ecler.
RăspundețiȘtergerete pup
si mu;tumesc mult
Multumesc Doinitza sunt super premiile si ma bucur din suflet ca te-ai gandit si la mine.pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos de premii. Cred ca o sa incerc cat de curand reteta asta. Salivez aici...
RăspundețiȘtergeredoinitza uite am luat premiile, imediat le publit, iti multumesc pt ele, si sa stii ac-ti fur si un ecler, chiar nu am mancat d emult..mmm foarte bun e.
RăspundețiȘtergereMersi mult pentru premiu...
RăspundețiȘtergereEcler arata perfect,super...
RăspundețiȘtergereVincent eu m-am logat la voi la ianchis_doinitza,iti multumesc oricum
RăspundețiȘtergerev-am premiat pe toti pt ca ati meritat pe deplin,realizarile voastre arata asta daca am uitat din neglijenta pe cineva imi cer scuze
RăspundețiȘtergereBuna am pus blogul tau la mine...
RăspundețiȘtergeresimpatice premiile,le iau acuma,ti multumesc din suflet !
RăspundețiȘtergereDoinita arata super eclerele! O rugaminte am, daca se poate...cum faci ca sa nu ti se lase gogosicile? Eu inca n-am reusit performanta asta sa-mi stea toate batz :-))) Te pup!
RăspundețiȘtergereSurac si eu pe al tau
RăspundețiȘtergerePansy ,le-ai meritat
RăspundețiȘtergerePetite,tot secretul e sa nu deschizi usa de la aragaz si sa nu le faci prea moi
RăspundețiȘtergereE cea mai buna reteta de ecler pe care am incercat-o!pur si simplu au iesit asa cum trebuiau!Felicitari!
RăspundețiȘtergereMa bucur, ca ti-au iesit ,cum trebuie, Anonim, mi-au spus mai multe persoane, ca explic foarte bine retetele, inseamna ca efortul pe care-l fac, nu-i in zadar:) mersi
RăspundețiȘtergere