INGREDIENTE:pt.o portie:100gr.unt(margarina),250gr zahar pudra,2 galbenusuri,3 lg.cacao,2 esente de rom,250gr.de biscuiti,aproximativ100ml.lapte
Se mixeaza untul,impreuna cu zaharul pana iese spuma,apoi se pun mixand in continuare tot cate un galbenus,pe urma cacao.Separat peste biscuitii maruntiti punem esentele si laptele cat sa se inmoaie putin,nu foarte tare ca iese compozitia prea moale.in crema de unt adaugam pe rand biscuitii. Pudram o folie cu zahar pudra ,asezam compozitia rezultata si o modelam sub forma de baton .Iese un salam cremos mult mai bun decat cel traditional,facut pe foc
Fain, Doinitza de mult nam mai mancat...
RăspundețiȘtergerePot sa iau si eu....0 felie,2...3???
RăspundețiȘtergerecred ca asta a fost al doilea dulce care l-am facut in viata mea !asa ca il iubesc tare.
RăspundețiȘtergereVai ce pofta mi-ai facut Doinita!!!! O sa-ti incerc reteta maine.
RăspundețiȘtergereTe pup.
Pot sa iau si eu o feliuta pentru fiumeu ca ai place tare muuuultt!!!pupici!
RăspundețiȘtergereNu am maaaai facut de mult si mi-ai facut pofta. Pup.
RăspundețiȘtergeremersi Surac am atatea retete pe care nu le-am postat,demult,n-am mai facut salam de biscuiti,ai zis ca tu ai 100 si ceva de retete de pizza,pana le faci pe toate mai ai,de multe ori imi aduc aminte mai aia n-am facut-o nici pe ailalta,papa
RăspundețiȘtergereJudy,esti invitata mea,am facut portie dubla,asa fac de obicei,pupici
RăspundețiȘtergerePansy,nu-i asa greu de facut,nu?sunt mai multe feluri de retete,da mie,asta-mi place,ca-i mai cremoasa,te pup
RăspundețiȘtergereimi pare rau Mihi ca nu esti mai aproape,daca ti-l trimit se altereaza pe drum,incearca sa vezi ca-i usoara,te tuc
RăspundețiȘtergerecu toata placerea Gabrieluta,mai ales ca-i pt.baiatul tau,pupici
RăspundețiȘtergeresi voi mi-ati facut cu bunatatile voastre,va pup pe amandoi Sara si Miki
RăspundețiȘtergereMi s-a facut un dor de o feliuta de salam...este primul desert care l-am facut eu :-)...eram prin generala..ce vremuri...
RăspundețiȘtergerePetite sti de ce?pt.ca e o reteta simpla si nu-ti da foarte multa bataie de cap,cred ca eram de vreo 14 ani cand am facut-o si eu,da pe cea traditionala pe foc
RăspundețiȘtergereVincent,mi-am transcris multe retete la voi ,figurez pe undeva pe acolo,oricum ,mersi
RăspundețiȘtergere