Pages

joi, 14 octombrie 2010

Salam de biscuiti

INGREDIENTE:pt.o portie:100gr.unt(margarina),250gr zahar pudra,2 galbenusuri,3 lg.cacao,2 esente de rom,250gr.de biscuiti,aproximativ100ml.lapte

Se mixeaza untul,impreuna cu zaharul pana iese spuma,apoi se pun mixand in continuare tot cate un galbenus,pe urma cacao.Separat peste biscuitii maruntiti  punem esentele si laptele cat sa se inmoaie putin,nu foarte tare ca iese compozitia prea moale.in crema de unt adaugam pe rand biscuitii. Pudram  o folie cu zahar pudra ,asezam compozitia rezultata si o modelam sub forma de baton .Iese un salam cremos mult mai bun decat cel traditional,facut pe foc

15 comentarii:

  1. Fain, Doinitza de mult nam mai mancat...

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca asta a fost al doilea dulce care l-am facut in viata mea !asa ca il iubesc tare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce pofta mi-ai facut Doinita!!!! O sa-ti incerc reteta maine.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot sa iau si eu o feliuta pentru fiumeu ca ai place tare muuuultt!!!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am maaaai facut de mult si mi-ai facut pofta. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. mersi Surac am atatea retete pe care nu le-am postat,demult,n-am mai facut salam de biscuiti,ai zis ca tu ai 100 si ceva de retete de pizza,pana le faci pe toate mai ai,de multe ori imi aduc aminte mai aia n-am facut-o nici pe ailalta,papa

    RăspundețiȘtergere
  7. Judy,esti invitata mea,am facut portie dubla,asa fac de obicei,pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Pansy,nu-i asa greu de facut,nu?sunt mai multe feluri de retete,da mie,asta-mi place,ca-i mai cremoasa,te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. imi pare rau Mihi ca nu esti mai aproape,daca ti-l trimit se altereaza pe drum,incearca sa vezi ca-i usoara,te tuc

    RăspundețiȘtergere
  10. cu toata placerea Gabrieluta,mai ales ca-i pt.baiatul tau,pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. si voi mi-ati facut cu bunatatile voastre,va pup pe amandoi Sara si Miki

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi s-a facut un dor de o feliuta de salam...este primul desert care l-am facut eu :-)...eram prin generala..ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  13. Petite sti de ce?pt.ca e o reteta simpla si nu-ti da foarte multa bataie de cap,cred ca eram de vreo 14 ani cand am facut-o si eu,da pe cea traditionala pe foc

    RăspundețiȘtergere
  14. Vincent,mi-am transcris multe retete la voi ,figurez pe undeva pe acolo,oricum ,mersi

    RăspundețiȘtergere