Pages

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Crap umplut cu garnitura de legume


Azi, cand am fost la piata, am vazut peste viu, la o taraba si cum noua ne place mult mai mult proaspat decat congelat, n-am rezistat tentatie sa nu cumpar unul. In prima poza e  scos de la cuptor, iar in a doua, cand l-am umplut in interior cu : ceapa julien, morcov rondele,boabe de mazare, boabe de porumb, feliute de ardei, am pus boia, piper, sare, vegeta, deasupra l-am increstat, am pus ardei, si lamaie, l-am asezat pe o folie de aluminiu si l-am impachetat, apoi l-am pus la cuptor 30min, dupa care l-am scos am desfacut folia in partea de sus si l-am introdus inapoi la cuptor inca 15 min. Separat, am pus aceleasi legume,doar ca am adaugat si cateva cubulete de cartofi si le-am fiert in dubleta( doua tavi speciala teflonate asezate una peste alta) 20min. Am luat cu atentie pestele si l-am asezat pe un platou, am pus garnitura de legume pe o parte ,iar pe cealalta, am asezat feliute de lamaie. Ce pot sa va spun, ca e o delicateta, pestele ia din legume dulceata, lamaia i da un gust putin acrisor si aromat, o bunatate, merita incercat.
Pestele, l-am pregatit pentru ziua soacrei mele, care implineste azi 83 de ani si ei i placea pestele, dar din pacate are o boala cumplita alzhaimer( dementa) si nu mai judeca, m-am gandit ca o sa aiba invitati, am mai  facut cartofi natur cu pui la cuptor , iar ca desert savarine                                  
                                                                         

8 comentarii: