Pages

vineri, 24 septembrie 2010

Prajitura Tosca 2

INGREDIENTE:vezi la prajitura Tosca,de pe blogul meu,difera doar faptul ca nu am pus frisca peste crema si glazura am facut-o din ciocolata topita ,neagra si alba,tot fara frisca ,intamplarea a facut sa nu am frisca in frigider,de obicei mie nu-mi lipseste,o am la indemana,prajitura asta e apreciata la orice ocazie,cred asta pt,ca toata lumea imi cere reteta.Crema de oua este tare pufoasa o ador.Am taiat prajitura cu un cutit incalzit la foc,nu va fie lene cu putina rabdare se taie forte binePersoanele care detesta macul si cocosul,e normal sa nu o placa,nu?,in rest ceilalti o adora. N-am taiat fructele din imagine,pt.ca am vrut sa ma laud cu ele ca sunt din gradina noastra si sunt cele mai gustoase,ce modesta sunt ,nu-i asa?Apropo biscuitii sau sifonat putin pe drum,de la magazin pana acasa fetita a facut jonglerii cu ei si pe cand i-am desfacut toti erau crapati in doua,ce sa faci asa-s tinerii

20 de comentarii:

  1. Arata incredibil de bine! dar nu pot accesa link-ul catre reteta…

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm,,,ce bine arata,fwelicitari pentru decor,iar de struguri,,,,,nu ami zic,sunt fructele preferate,,,,ce bine de tine ca nu trebuie sa-i cumperi.Pupici si o seara frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Kadiavsdutzu intra la prajituri si cauta prajitura"Macuita",sper sa o poti obtine daca nu ,scrie-mi si am sa ti-o transcriu,ok?

    RăspundețiȘtergere
  4. Judy daca ai fi venit la Zalau ,faceam o portie,ca-i tare buna,asa pofta-n cui,hihihi

    RăspundețiȘtergere
  5. Surac,nu ma las la tine,mi s-o destepta imaginatia la batranete,glumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi Mirelus si eu iubesc strugurii,ciresele,piersicile,strugurasii,zmeura,prunele,merele,pereletoate sunt altoite de tati,asa ca pe langa ca sunt dulci sunt si mai mari putin ca dimensiune,avem o livada in oras de 20 de ari,o frumusete cand sunt infloriti pomii,te pup si eu dulce

    RăspundețiȘtergere
  7. asta e o prajitura tosca,aproximativ.foarte buna !

    RăspundețiȘtergere
  8. wow,wow,de o mie deori wow...arata delicios!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Craita daca o faci o singura data o sa intelegi de ce o place multa lume,e una din preferatele mele,mai imi plac Othello si Rafaello,toate-s cu cocos,le gasesti pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata mirifique! Felicitari pentru talentul la decorat praji, eu inca n-am ajuns la performanta asta :-)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Petite ,chiar ca ma infurii,cand ma gandesc ce torturi faci tu nici intr-o mie de ani nu am sa reusesc,sarut-o pe fetita ta din partea mea ca-i o artista,o mosteneste pe mami

    RăspundețiȘtergere
  12. uite aici prajitura tosca facuta de diamond :
    http://diamondlovescuisine.blogspot.com/2009/09/prajitura-tosca-printre-preferate-d.html
    am facut si eu o prajitura inspirata de tosca lui diamond :
    http://panseluta-violet.blogspot.com/2010/05/prajitura-cu-mac-si-portocale.html

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte fain decorul prajiturii,arata tare bineee!!!cat despre gustul ei sant mai mult ca sigura ca e super delicios!o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  14. mmm...ce frumoasa e prajituraaaaa...imi place cum ai ornat-o si reteta e delicioasa!

    RăspundețiȘtergere