joi, 1 iulie 2010

Prajitura Amandina


Sectiunea de la prajitura,jumatate am ornat-o cu glazura caramel ,prima si jumatate,cu glazura de ciocolata,a doua si toate impreuna,a treia.Crema trebuie sa arate cam asa si pt. ca reteta mie mi se pare cam dulce am pus la sfarsit si frisca de distractie.                                                               INGREDIENTE:
BLAT:6oua,200gr zahar,30ml.apa30ml.ulei,2lg.cacao,8lg.faina,1praf de copt
CREMA:3galbenusuri,150gr.zahar,3lg.cacao,250gr margarina,1fiola rom


SIROPUL:400ml.apa,150grzahar,2plicuri capucino ,1 esenta rom
GLAZURA: 1plic de glazura de ciocolata ,1plic glazura caramel                                                                                                                                                                                                               
La blat se bat albusurile impreuna cu zaharul ,pana stau batz,apoi se adauga galbenusurile amestecate cu praful de copt stins cu hellas si apa tot pe rand,batand in continuare ,apoi uleiul si cacao,invartind incet de sus in jos,iar la sfarsit faina
La crema se freaca margarina cu zaharul pudra,apoi punem incet ,amestecand repede tot cate un galbenus pe rand,adaugam cacao si fiola de rom si mai amestecam putin,eu am mai pus o jumatate de margarina ca mi sa parut prea putina crema 
La sirop se topesc toate impreuna
La glazura se urmeaza instructiunile de pe plic,mie imi place mai mult glazura facuta din 200gr ciocolata si 120gr frisca,topite pe foc impreuna,data viitoare pe asta o fac ,nu-mi place glazura la plic.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

8 comentarii:

geta spunea...

foarte frumoase!...si apetisante!cred ca am sa mai fac si eu...

pansy spunea...

viu si io la o amandina,ca vad ca ai facut nu gluma !

Doinitza`s cakes spunea...

va invit pe amandoua,poti sa o faci ca nu-i foarte greu de facut ,eu am pus inca o jumatate de margarina in crema ca mi so parut prea putina si daca vrei pune glazura facuta de tine ca nu-i prea stralucita asta din comert

Anonim spunea...

Good post but I was wondering if you could write a
litte more on this topic? I'd be very thankful if
you could elaborate a little bit more. Thank you!


Look into my weblog: Free Download Malwarebytes

Anonim spunea...

I enjoy what youu guys are up too. This type of clever work and coverage!
Keep up thhe awesome works guys I've incorporated you guys to my own blogroll.



Also visit my web page: the best long beach search engine optimization services

Anonim spunea...

It's perfect time to make some plans for the
future and it's time to be happy. I have read this post and if
I could I wish to suggest you few interesting things or advice.
Perhaps you can write next articles referring to this article.
I want to read more things about it!

Here is my webpage: http://nouveauclashofclanstriche.blogspot.com/

juliana spunea...

Aveți cumva reteta la prajitura bucurești

Doinitza`s cakes spunea...

Juliana, da o am, intra la Prajitura Bucuresti