sâmbătă, 1 mai 2010

Papanasi cu branza

COCA:300gr.de branza de vaca,1ou intreg,3lg.de zahar(dupa preferinta),2lg. de gris,faina cata cere coca

Se faramiteaza branza de  vaca,se adauga oul,cele 2lg.de gris,zaharul si la sfarsit cata faina cere ca sa iasa un aluat, nu chiar foarte tare.Se pune intr-o tava ulei la incins,si se pudreaza mainile cu faina din abundenta,se ia din aluat o bila cat o minge de ping pong si se preseaza,apoi se aseaza in tava si se intorc de pe o parte pe alta,facem mai multi papanasi ,fara a uita sa pudram mainile,dupa fiecare,se pot pudra cu zahar pudra vanilat,la sfarsit. Reteta o am de la batranica ,care ne-a crescut,Dumnezeu sa-i aseze sufletelul acolo sus.

3 comentarii:

dian@ spunea...

asa aratau cei facuti de bunica mea...mmm ce amintiri....nu am inteles le coci in cuptor sau in tigaie?..ea le prajea in tigaie.

Doinitza`s cakes spunea...

in tigaie,in ulei

Anonim spunea...

mmmm,acum merg sa fac o tura,arata la fel ca cei ai bunicii melee,mmm cat am cautat reteta ;)) heheee,mersii,bafta in continuareee