joi, 14 octombrie 2010

Salam de biscuiti

INGREDIENTE:pt.o portie:100gr.unt(margarina),250gr zahar pudra,2 galbenusuri,3 lg.cacao,2 esente de rom,250gr.de biscuiti,aproximativ100ml.lapte

Se mixeaza untul,impreuna cu zaharul pana iese spuma,apoi se pun mixand in continuare tot cate un galbenus,pe urma cacao.Separat peste biscuitii maruntiti  punem esentele si laptele cat sa se inmoaie putin,nu foarte tare ca iese compozitia prea moale.in crema de unt adaugam pe rand biscuitii. Pudram  o folie cu zahar pudra ,asezam compozitia rezultata si o modelam sub forma de baton .Iese un salam cremos mult mai bun decat cel traditional,facut pe foc

16 comentarii:

Surac spunea...

Fain, Doinitza de mult nam mai mancat...

judy spunea...

Pot sa iau si eu....0 felie,2...3???

pansy spunea...

cred ca asta a fost al doilea dulce care l-am facut in viata mea !asa ca il iubesc tare.

Mihi spunea...

Vai ce pofta mi-ai facut Doinita!!!! O sa-ti incerc reteta maine.
Te pup.

Gabriela spunea...

Pot sa iau si eu o feliuta pentru fiumeu ca ai place tare muuuultt!!!pupici!

Sara & Miki spunea...

Nu am maaaai facut de mult si mi-ai facut pofta. Pup.

Doinitza`s cakes spunea...

mersi Surac am atatea retete pe care nu le-am postat,demult,n-am mai facut salam de biscuiti,ai zis ca tu ai 100 si ceva de retete de pizza,pana le faci pe toate mai ai,de multe ori imi aduc aminte mai aia n-am facut-o nici pe ailalta,papa

Doinitza`s cakes spunea...

Judy,esti invitata mea,am facut portie dubla,asa fac de obicei,pupici

Doinitza`s cakes spunea...

Pansy,nu-i asa greu de facut,nu?sunt mai multe feluri de retete,da mie,asta-mi place,ca-i mai cremoasa,te pup

Doinitza`s cakes spunea...

imi pare rau Mihi ca nu esti mai aproape,daca ti-l trimit se altereaza pe drum,incearca sa vezi ca-i usoara,te tuc

Doinitza`s cakes spunea...

cu toata placerea Gabrieluta,mai ales ca-i pt.baiatul tau,pupici

Doinitza`s cakes spunea...

si voi mi-ati facut cu bunatatile voastre,va pup pe amandoi Sara si Miki

Petite Foury spunea...

Mi s-a facut un dor de o feliuta de salam...este primul desert care l-am facut eu :-)...eram prin generala..ce vremuri...

Doinitza`s cakes spunea...

Petite sti de ce?pt.ca e o reteta simpla si nu-ti da foarte multa bataie de cap,cred ca eram de vreo 14 ani cand am facut-o si eu,da pe cea traditionala pe foc

vincent spunea...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef

Doinitza`s cakes spunea...

Vincent,mi-am transcris multe retete la voi ,figurez pe undeva pe acolo,oricum ,mersi