Se pune la fiert intr-o cratita,chimenul,ceapa si 2 litri de apa si se dau la fiert cateva minute ,apoi se strecoara.Separat se topeste untul,se adauga faina,smantana si cate putin din supica strecurata,cam doua polonice,invartind repede ,sa nu faca cocoloase,se lasa pana da cateva clocote,apoi se adauga la restul de supica ramas,se potriveste de sare,se adauga vegeta de casa si gata,e foarte simplu de preparat.
Bagheta,se taie in felii groase de 1cm,apoi in cubulete,se pun la prajit,in 2lg de ulei de masline,se lasa sa se prajeasca putin ,apoi se amesteca,sa se rumeneasca pe toate partile.ATENTIE!!! Acestea se adauga ,numai cand servim supica,nu se pun dinainte ca se inmoaie
Reteta aceasta ,e ardeleneasca,mie-mi place ,e foarte sanatoasa,datorita proprietatilor,pe care le contine chimenului
16 comentarii:
well prepared & mouthwatering..;)
Tasty Appetite
Imi place!
N-am mincat niciodata, dar pare interesanta ciorbita cu chimen... Pupici !
I'm sure it's as tasty as it looks.
De cand a fost a fost baiatul cel mare la camin, nu am mai facut supa de chimen. Mersi ca mi-ai adus aminte! Pupici:x
E una dintre supele noastre preferate!!!! Ne trimiti si noua?
N-ar trebui sa gatesc pentru maine :-)))).
Merci!!!!
Chiar nu am incercat reteta asta, dar suna bine!
ce buna e ciorbita pe gerul asta..,meriti pentru asta un premiu ce te asteapta la mine pe bolg.O zi buna!
Thanks, Jay, I try to be as good
Fancy,e bunicica :-))
Daniela,sa sti ca nu la toata lumea-i place,dar e sanatosa
I assure you that it is,What`s Baking
Si eu ,o fac mai rar ,Maria,ca uit de ea :-))
Acum,degeaba-ti mai trimit ,ca sigur ai facut-o,Reka :-))pupik
Viviana,sa-mi spui daca-ti place
Ai dreptate,Daniela`s,e buna de pus pe rana :-)).mersi de premiu,nu ma asteptam,esti tare dulce,pupik
Trimiteți un comentariu