skip to main |
skip to sidebar
INGREDIENTE 2 pulpite de iepure,1 morcov mare,o ceapa mare, 1lg busuioc, un varf de lg-ta piper, 250ml apa, 3lg faina , 1/2 lg-ta de oregano, ulei
Sosul de mustar: 2lg de mustar dulce, 1/2 lg-ta de boabe de mustar,4lg smantana dulce, sare
Se spala bine pulpitele si se usuca cu un prosop de hartie, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei, pe amandoua partile ,se scot si se lasa sa se scurga de ulei, pe un prosopel. Separat curatam un morcov si o ceapa si le taiem rondele, le asezam intr-o tava de teflon si punem deasupra pulpele prajite, presaram peste ele, sarea oregano, busuiocul, piperul si adaugam apa, punem un capac si le dam la cuptor 50min, apoi luam capacul si le mai lasam 5 min, sa se rumenesca frumos, apoi le scoatem din cuptor, luam pulpele si le asezam pe un platou, din morcovii si ceapa ramasa in tava( sa nu fie calde), facem un piure, pe care-l amestecam cu sosul de mustar explicat mai jos si-l punem peste pulpe. La sosul de mustar, punem smantana, mustarul, boabele de mustar si amestecam bine, acest sos se adauga mixajului de morcov si ceapa.
4 comentarii:
woauuu,de cand nu am mai mancat iepure,cred ca eram copil,yamiii!!pupp!!
Nici eu n-am mancat iepure din copilarie, dar tare mi-ar placea sa gust din preparatul tau. Arata prea bine ;)
Am facut ,iepure,pt prima data si chiar mi-a placut,spre surprinderea mea,a fost laudata de fiica mea, care-i o pretentioasa, am sa mai fac si alte retete, pupicei ,Mirela
Te invit, sa gusti din preparatul meu, usa iti este deschisa :)e buuuuun,mersi Paula,pupik
Trimiteți un comentariu