duminică, 2 iunie 2019

Rulada cu topping de caramel



Ingrediente/
 Crema( toppingul de caramel) -
   200 g zahar
   200 ml smantana pentru frisca
   100 g unt


-150 ml smantana pentru frisca.

La crema, zaharul se caramelizeaza,  se da deoparte si turnam 200 ml frisca lichida (aveti griija sa nu va ardeti cu aburi).Punem din nou pe foc si amestecam continuu pana se topeste caramelul .
Cand compozitia incepe sa se ingroase , punem si untul, amestecand continuu.

Fierbem compozitia pana caramelul ajunge la consistenta dorita,nu lasati foarte multa sa se ingroase deoarece cand o sa se raceasca se va fi mai gros.Cand caramelul s a racit,am pus  cele  150ml smantana pentru frisca peste el si am mixat.
     Blatul e o rulada simpla de cacao din 7 oua , coapta in tava de 30 cm > 38 cm 

0 comentarii: