duminică, 6 martie 2011

Gulas unguresc cu costita de porc




INGREDIENTE:7cartofi mari,400gr.de costita proaspata sau afumata,2cepe,1ardei,putin curry,piper,boia,vegeta,o foaie de dafin,150ml.bulion,2morcovi,1 patrunjel,ulei sare.

Se pune costita la prajit in ulei pana se rumeneste putin apoi se adauga ceapa, se caleste putin apoi punem toate legumele razuite,codimentele,bulionul,foaia de dafin, apa cat sa le acopere si se da la fiert cam 40 minute apoi se pun cartofii curatati si taiati cuburi mai marisoare se mai adauga apa cat sa fie la nivelul cartofilor,si se mai lasa la fiert pana scade putin sosul de pe iei si se fierb cartofii se pune sare dupa gust


22 comentarii:

ELENA spunea...

Bună scumpo!
Arată super...te saturi
numai privind fără să strici
aranjamentul...
Apropo de mâncare,nu sunt așa
pofticioasă și totodată încerc
să mă abțin pe cât posibil..!
O duminică frumoasă!
Te îmbrățișez cu mare drag!

daniela cake`s spunea...

O reteta gustoasa si usor de fact iar prezentarea excelenta. Esti foarte talentata Doinitza imi place cum stii tu sa imbini culorile!

felis spunea...

Foarte apetisant.. si ce garnitura frumoasa!

Cakeni spunea...

Ce bine arata Doinitza draga,vad ca ai invatat de la Surac:)pupici:)

mirela spunea...

Ce frumos ai sculptat in ceapa,,,,,felicitari,,,,,iar despre mancare delicioasa,,,,,super buna,,,,mmmm,,,mi-ai facut pofta,cred ca-mi pun sotul la treaba,el fiind ungur ai iese mai buna,,,,pupp si o Duminica frumoasa!!!
Iubit-o,acuma ai pus tu verificarea cuvintelor,sau sunt ale mele mutate la tine,,,pupp!!!

dian@ spunea...

ce reteta gustoasa! ..imi place cum ai decorat ceapa, e superrrrr!!

pansy spunea...

doinitzo ! imi place adaptarea gulyas cu curry! m-ai zapacit cu ceapa aia,ca eu ziceam ca-i lumanare ,daca nu citem postul ! hi,hi...

Doinitza`s cakes spunea...

Elena aranjamentul e comestibil cand esti la cura lasi mancarea si mananci decorul :-)))))pupicei

Doinitza`s cakes spunea...

Daniela invat in fiecare zi ceva de la tine de la altii,omul tot invata si tot prost moare:-)))))

Doinitza`s cakes spunea...

Mersi Felis ma chinui si eu sa arate mai bine ce pun in farfurie:-))))

Doinitza`s cakes spunea...

vezi Cakeni ca ai descoperit sursa mea,domnul profesor ne invata lucruri faine ,nu????pupici

Doinitza`s cakes spunea...

Mirela spune-i sa-ti faca un bograci(habar n-am cum se scrie)ca te lingi pe degete,am sa pun cand facem afara in curte la ceaun poze si reteta,pupic

Doinitza`s cakes spunea...

Diana eu n-am cutit special ca Surac,poti sa o tai in zig zag si cu un cutit mic si bine ascutit,apoi sa scoti tot cate un rand de la ea,te tuc

Doinitza`s cakes spunea...

Pansy daca-i pui fitil poate face si buuuuum!:-))))))

Ana Thomas spunea...

Suuuper!
De unde ai invatat sa faci acele modele in legume...?

dian@ spunea...

Doinitza pana ajung eu sa fac asa ceva mai e cale lunga...tu ai talent la asa ceva nu ca mine ...te pup si te astept sa ridici un premiu simpatic de pe blogul meu....

Doinitza`s cakes spunea...

Ana exista pe youtube,sculpturi in fructe si legume,sau am invatat de la Surac,de pe blog

Doinitza`s cakes spunea...

multumesc din suflet Diana,te pupic

Cristina spunea...

Ce-mi place cum ai sculptat ceapa :) Foarte frumos arata :)

Doinitza`s cakes spunea...

multumesc Cristina

Aurica spunea...

superb aranjamentul in farfurie, imi place cum a iesit si este o reteta reusita si delicioasa, poate imi iese si mie la fel sau asemanator :D

Doinitza`s cakes spunea...

Dc sa nu-ti iasa? Sunt sigura ca daca incerci, orice-i posibil :)Aurica, mersi