vineri, 1 aprilie 2011

Cei mai gustosi dovlecei

Am fost in oras si un dovlecel mi-a facut cu ochiul , nu am rezistat sa nu-l cumpar si bine am facut , ca-mi era dor de gustul lui dulceag.L-am spalat bine si pentru ca a fost foarte crud,nu a trebuit curatat,l-am taiat cu aparatul de feliat in felii subtirele si le-am dat prin faina ,ou batut cu codimente ,iar faina si le-am pus la rumenit in baie de ulei,apoi se scot pe servetele absorbante,e o delicateta va asigur.Eu i las putin sa se inmoaie apoi asez o baghetica de branza telemea si rulez,prinzandu-i intr-o scobitoare.

8 comentarii:

Miodrag Surac spunea...

Doinitza, vad ca ai inteles cum merge treaba in bucatarie, totul e sa prezinti, cat mai atractiv o mancare, pentru a stimula apetitul si multe altele. Imi place ai imaginatie ta, acuma trebuie sa inveti ce gusturi se potrivesc, ca sa combini la retete, atuncia ai sa te miri cum din o macare obisnuita si corect combinata, iasa o minunatie. Un weekend placut si ai grija de nora...

Petronela spunea...

Foarte,foarte buni i-am facut de multe ori asa...in seara asta i-am facut umpluti cu piept de pui,iivoi posta maine!
Noapte buna si weekend placut!!!

mirela spunea...

yamiii,,,sunt preferatii mei,as manca in continuu,,,pupp si weekend frumos!!!

Doinitza`s cakes spunea...

Bine Surac ,mersi,am sa invat combinatii de mirodenii sa fie si gustul mai deosebit,papa

Doinitza`s cakes spunea...

Petronela ,sunt foarte buni umpluti eu n-am mai facut poze dar dupa ce se inmoaie putin pun o baghetica de branza telemea si rulez dovlecelul pane si-l prind cu o scobitorica sa nu se desfaca ,e super gustos,la fel pupici

Doinitza`s cakes spunea...

si mie-mi plac Mirela ,sunt crocanti asa calzi,daca i vrem mai moi i lasam sa stea putin,iar umpluti sunt un deliciu,pupicei si tie la fel

Reka spunea...

Vai ce bine arata, cu fluturasul si cu floarea aceea, imi place mult. Te pup!!!!

Doinitza`s cakes spunea...

mersi Reka si eu pe tine,duminica placuta