luni, 6 iunie 2011

Rulouri cu branza si leurda

INGREDIENTE: leurda,250gr cas de oaie,50gr unt,un galbenus de ou si sare

Leurda se fierbe cu sare,se strecoara foarte bine,sa nu mai contina lichid,fiindca iese prea moale, apoi se paseaza.Se intinde o foaie de folie strech ,apoi se aseaza pasta de leurda sub forma dreptunghiulara si deasupra se pune branzica,sub forma unui baton,apoi se ruleaza cu ajutorul foliei,se da la rece si se taie dupa preferinta fiecaruia,indepartand folia.La compozitia de branza  se freaca branza cu untul,apoi adaugam oul si sarea.Aceste rulouri se pot face si cu spanac,ies la fel de bune.Cand taiati rulourile folositi un cutit bine ascutit

6 comentarii:

felis spunea...

Arata bine!!... Da reteta unde e?... Sau nu o vad eu?

Doinitza`s cakes spunea...

Daca mai certat Felis o pun acum,mersi si pupici

Nely spunea...

Foarte bune si prezentarea...grozava! O zi placuta!

Doinitza`s cakes spunea...

Mersi,Nely pupicei

pansy spunea...

viu si io la o portie !

Doinitza`s cakes spunea...

Haide,Pansy ca tu esti invitata special:-))),pupik