duminică, 1 ianuarie 2012

Rulada din piept de pui

Se dezoseaza jumatate de piept de la un pui de 2 kg, se spala bine si se sugativeaza apa cu un prosopel,apoi se bate ca la snitele nu foarte subtire ca sa-l putem rula

in marginea de catre noi, punem un  bastonel de castravete murat,unul de cascaval sau telemea,unul de gogosar rosu murat,aliniate unul langa celalalt cat este de lung snitelul


apoi rulam strans tot din partea de catre noi catre partea opusa,luam 2 scobitori si prindem marginea bine de interior ca si cum am coase ,ca sa nu se desfaca rulada

 iar la sfarsit dam rulada printr-un amestec ( ou cu faina,piper, boia ,vegeta, sare),o dam la prajit ,pe toate partile, intr-o tava cu mai mult ulei nu uitati sa scoateti scobitorile incet dupa ce se raceste si apoi sa o taiati felii de 1cm                                                                                                                                           
                                                                                                                                  

0 comentarii: