sâmbătă, 22 martie 2014
Briose
Ingrediente:
Blatul: 4 oua, 200gr zahar, 300gr faina, coaja razuita de la o lamaie si de la o portocala, 2 praf de copt, 3lg lapte, 200gr margarina, 1lg Hellas
Crema: 250gr de unt, 150gr zahar pudra, 1 esenta de migdale, colorant roz si verde
Galbenusurile se amesteca impreuna cu praful de copt si cu Hellas-ul, se lasa la crescut pana mixam albusurile cu zaharul. Apoi punem peste albusuri ,galbenusurile, mixam si adaugam margarina, tinuta la temperatura camerei, mixam din nou si adaugam faina, laptele, amestecam cu un tel de sus in jos, incet si punem , coaja razuita. In formele de briose , punem hartiutele , asezam cu lingura 3/4 din acestea , sa nu fie foarte pline, prntru ca trebuie sa si creasca, apoi se dau la cuptorul , incalzit in prealabil, la 150 de grade
La crema , se mixeaza untul cu zaharul , se adauga esenta , apoi se imparte in doua ,si se pune intr-o jumatate, colorantul roz, apoi in cealalta , pe cel verde, cu acete creme se orneaza cu posh-ul briosele, se orneaza cu floricele sau inimioare ,din pasta de zahar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu