luni, 31 octombrie 2011

Compot de gutui


Se taie gutuile in felii mai grosute,se curata de cotor si samburi,coaja nu se curata,apoi se aseaza in borcanele sterilizate dinainte,se adauga 6lg de zahar la fiecare borcan de 750 ml,se pune un varf de cutit de conservant se adauga apa,le capsam si apoi se dau la dustulit,cate 15 min .Nici nu va puteti imagina ce bune pot fi,imi pare rau ca n-am facut si peltea,e o delicateta

4 comentarii:

Tudor Elena Cristina spunea...

Draga mea sa sti ca arata tare bine compotul tau!..sotul meu ma cicaleste de cateva zile sa i fac......siii....am sa i fac..Dar fara conservant nu merge?

Doinitza`s cakes spunea...

Elena ,tare-as vrea sa stiu si eu retete fara conservant,dar sincer,nu se poate

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Ce mult imi place acest compot.

Doinitza`s cakes spunea...

DiaMar,vad ca avem aceleasi gusturi :-))