Se iau doua cornuri cu lungimea de 25cm., se taie in patru si se scobesc,de miez lasand putin pe margini sa nu se rupa carcasa cornului,apoi se umple cu compozitia de branza.Stafidele se pun in esenta de rom si putina apa,la inmuiat,vor avea o aroma deosebita,oul se bate bine cu zaharul,se amesteca cu branza si stafidele scurse.Se pune intr-o cratita ulei si se prajesc pe partile unde nu este umplutura de branza.,se pun pe un servet absorbant si la urma le pudram cu zahar pudra vanilat.Aceasta e cel mai rapid dulce pe care-l poti face.
vineri, 26 noiembrie 2010
Cornuri cu branza
Se iau doua cornuri cu lungimea de 25cm., se taie in patru si se scobesc,de miez lasand putin pe margini sa nu se rupa carcasa cornului,apoi se umple cu compozitia de branza.Stafidele se pun in esenta de rom si putina apa,la inmuiat,vor avea o aroma deosebita,oul se bate bine cu zaharul,se amesteca cu branza si stafidele scurse.Se pune intr-o cratita ulei si se prajesc pe partile unde nu este umplutura de branza.,se pun pe un servet absorbant si la urma le pudram cu zahar pudra vanilat.Aceasta e cel mai rapid dulce pe care-l poti face.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
9 comentarii:
Super bun! Ce ma enerveaza cand doar vad poze si nu pot gusta...
Asa ceva imi facea si mie mama. Facea cu branza sau cu carne tocata. Oricum, foarte bune, si foarte demult... Clar ca dimineata voi avea repilca "Mami, cand ne faci cornuri umplute? ;;)"
Felicitari pentru idee! :*
Foarta buna reteta ,si ce usor de facut. Cand citeam reteta am crezut ca dupa ce le-ai umplut le bagi in cuptor,dar si prajit in ulei e bun cu zahar pudra ,hmmm.Daca mai pui retete din astea eu cum slabesc draga?hi hi.. Te pusi
Suna foarte bine reteta. N-am mancat niciodata asa ceva dar este dragoste la prima citire !!!! Felicitari !!!!
Foarte bune cornurile,le fac si eu,,,,dar nu cu branza dulce,de obicei sarate,,,,,pupici si o zi frumoasa!!!
mersi Anca,sa sti ca n-am facut cu carne niciodata dar am sa incerc si noua ni le facea mami pe vremuri si fetita mea tot aducea de la scoala cornuri si nu prea aveau nici un gust,ma gandeam e pacat sa le arunc si mi-am adus aminte de reteta asta,nu a vrut sa creada fetita ca sunt cele aduse de la scoala,ca erau tare gustoase,din nimic poti sa faci multe,pupici
Cakeni ,am avut o colega,maghiara ce avea 6 copii si sot nu avea,facea niste dulciuri de te lingeai pe degete din aproape nimic,sa-ti dau un exemplu:gris facut mai tare taiat felii si dat prin ou cu zahar vanilat,o bunatate,haiose,ma gandesc ce greu se descurca cu banii si nu uita sa ne indulceasca si pe noi si apropo cu slabitul si eu tot spun ca fac cura ,da nu reusesc,te pup
Reka, incearca sa vezi ce gustoase sunt,stafidele inmuiate in rom dau branzei o aroma delicioasa,te pup
Mirela ,n-am incercat cu branza sarata ,dar cred ca-s bune si asa,o duminica placuta
i want to learn from you. good luck...
Trimiteți un comentariu