INGREDIENTE: leurda,250gr cas de oaie,50gr unt,un galbenus de ou si sare
Leurda se fierbe cu sare,se strecoara foarte bine,sa nu mai contina lichid,fiindca iese prea moale, apoi se paseaza.Se intinde o foaie de folie strech ,apoi se aseaza pasta de leurda sub forma dreptunghiulara si deasupra se pune branzica,sub forma unui baton,apoi se ruleaza cu ajutorul foliei,se da la rece si se taie dupa preferinta fiecaruia,indepartand folia.La compozitia de branza se freaca branza cu untul,apoi adaugam oul si sarea.Aceste rulouri se pot face si cu spanac,ies la fel de bune.Cand taiati rulourile folositi un cutit bine ascutit
luni, 6 iunie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
Arata bine!!... Da reteta unde e?... Sau nu o vad eu?
Daca mai certat Felis o pun acum,mersi si pupici
Foarte bune si prezentarea...grozava! O zi placuta!
Mersi,Nely pupicei
viu si io la o portie !
Haide,Pansy ca tu esti invitata special:-))),pupik
Trimiteți un comentariu