INGREDIENTE:
TURNATA: 2 oua intregi,9lg de ulei,9lg de lapte,9lg de zahar,12lg de faina,1 praf de copt
UMPLUTURA:500gr branza de vaca,3lg de stafide,3oua,1 fiola de vanilie ,2lg de gris
Se mixeaza ouale cu zaharul apoi se pune,cate o lingura de ulei,mixand in continuare,apoi laptele,iar la sfarsit faina si praful de copt stins cu o lingurita de otet,compozitia trebuie sa fie mai grosuta decat cea de clatite
La umplutura,branza(sa nu fie zemoasa) se amesteca cu ouale,zaharul ,stafidele,grisul si vanilia
Se toarna ,mai mult de jumatate din compozitia de tunata,apoi se pune umplutura si se toarna deasupra compozitia ramasa cat sa acoperim umplutura
Nu puteti sa va imaginati ,ce gust ,poate avea cand o scoti din cuptor si-am sa va spun un SECRET!!! daca vreti ca stafidele sa fie mai aromate ,se tin 30 min in rom
vineri, 9 septembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
11 comentarii:
arata foarte bine:D
Simpla si sigur foarte buna,de facut cand voi avea branza buna!
Pupici si o seara placuta!!!
buuna,imbietor,as incerca,mmm,romul cred ca iau de la tine ca aici,,,never,o zi placuta
ne place tuturor branza de vaca. Simpla si foarte gustoasa. Imi palce!!!!
Mersi,Camy,esti o scumpicuticutica :-)))
Petronela,pe acolo nu gasesti branza de casa?pupicei
Ina,la Petronela,nu se gaseste branza ,la tine rom,of ce comedie,iti imprumut eu ,dar sa nu-l bei :-))),pupik
Reka,ai manca jumatate,asa calda,cel putin eu asa fac,am noroc,ca nu-s grasa :-)))
tare imi plac prajiturile cu branza ! si mojito!!!
Pansy,ce-i aia mojito?si mie imi plac
Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It really
useful & it helped me out a lot. I hope to give
something back and help others like you helped me.
Feel free to surf to my blog post; fastest way to order cheap commercial vehicle insurance
Trimiteți un comentariu