Tortul,a fost din blat de pandispan alb,crema diplomat de capsuni,iar decorul din pasta de lapte praf,blatul de la baza e imbracat in pasta de zahar,a avut 5kg
marți, 27 decembrie 2011
Tort Cutiuta inimiora cu ghirlada de trandafiri
Tortul,a fost din blat de pandispan alb,crema diplomat de capsuni,iar decorul din pasta de lapte praf,blatul de la baza e imbracat in pasta de zahar,a avut 5kg
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
25 comentarii:
E minunat!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Multumesc,Fansy,la fel si tie,Domnul sa-ti lumineze viata
o wow sunt impresionata. te pup. sarbatori fericite
Ce critici? Tortul arata perfect! Sincere felicitari!
Un an nou plin de impliniri iti doresc! >:d<
Beautifully done.
Da,da este superb acest tort,bravo ,Doinita .
Foarte frumos.
La multi ani si numai impliniri in 2012.Te pup cu mare drag.
Ce frumos e, iar trandafiri sunt perfecti! Sarbatori fericite si un an nou binacuvantat!
Foarte frumos. Nu stiu cine ce ar avea de criticat.
Superb. Sarbatori fericite si un calduros: La multi ani!
Este super frumos tortul.Te pup!
Giovanna ,ma bucur ca-ti place,incet incep sa-mi dau drumul si eu la mana,nu?sarbatori fericite si tie,alaturi de cei dragi ai tai
Deci ,Anca sa nu-mi fac problemute cu criticile?sunt constructive,nu?si tie la fel sarbatori pline de bucurie
Thanks,What`s Baking
Superb,spunea si fetita mea,Mirela,cand i l-am aratat,mersi si tie sarbatori fericite
Micule,mersi si Domnul sa-ti aduca sanatate si multe bucurii,pupici
Nu-s chiar perfecti ,Livia,dar arata,cat de cat bine,mersi si tie tot cei mai bun pe lume
Cristina,cel mai mare critic al meu, e fiica mea,spune lucrurilor pe nume,acum din fericire,a fost incantata,un an bun si plin de fericire
Multumesc,DiaMar,toate sunteti tare dragute,un an bogat in impliniri
Tiii,da' ce te-ai specializat ! super arata!!! Dar ma intreb cum feliezi asa o torta .
Un an nou plin cu ce vrei tu !LA MULTI ANI!
Pansy,cred ca intrebarea asta si-a a pus-o si Dora cand a taiat tortul,pai intai,mananci decorul si te lingi pe bot,apoi cand a ramas chel poti sa-l tai linistita ,hahaha si tie,tot cei mai bun pe lume
Doinitza ai facut un tort foarte frumos..se vede ca perseverezi si te felicit,e mai greu de lucrat in pasta de lapte praf si e mai buna la gust ca si cea de zahar...acum vin cu o critica...stiu ca nu te superi (nu o fac din rautate si tu sti asta, doar asa invatam )tortul e foarte frumos dar baza are nevoie de o terminatie,o banda care sa fie culoarea trandafirilor,sau niste bobite puse de jur imprejur sau facuta o terminatie din royal...da alt aspect tortului,am vazut ca ai si torturi cu treminatie, cel cu crin imperial ,cel cu motocicleta....te pup Doinitza si mult spor .
Sa ai un AN Nou fericit si multe impliniri.
superb tortul!e foarte frumos!
Lissa,criticile-s constructive cum am mai spus,eu pun terminatiile,ma gandeam la o panglica de saten rosu,era bestiala,dar de unde ca era s-o iau in 26 de Craciun ca toate erau inchise,iar ceasul meu arata 4 dimineata,eu trebuia sa merg schimbul unu la 7 mai aveam trei ore de somn,doua torturi intr-o noapte nu-i usor,atunci l-am facut si pe cel cu piticii,o fost tare greu,am improvizat cu un jnur alb,pe care am imprimat cu o forma ca furculita niste striatii,dar poate nu se vede,stiu ca nu era suficient,data viitoare ,am sa iau panglica dinainte,sa nu ma prinda nepregatita,bilute era prea tarziu sa mai fac si trebuiau predate,mersi ca ai fost indulgenta nu mai criticat prea tare :-)))te pupik
Mersi,Diana
Trimiteți un comentariu