vineri, 1 aprilie 2011
Cei mai gustosi dovlecei
Am fost in oras si un dovlecel mi-a facut cu ochiul , nu am rezistat sa nu-l cumpar si bine am facut , ca-mi era dor de gustul lui dulceag.L-am spalat bine si pentru ca a fost foarte crud,nu a trebuit curatat,l-am taiat cu aparatul de feliat in felii subtirele si le-am dat prin faina ,ou batut cu codimente ,iar faina si le-am pus la rumenit in baie de ulei,apoi se scot pe servetele absorbante,e o delicateta va asigur.Eu i las putin sa se inmoaie apoi asez o baghetica de branza telemea si rulez,prinzandu-i intr-o scobitoare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
Doinitza, vad ca ai inteles cum merge treaba in bucatarie, totul e sa prezinti, cat mai atractiv o mancare, pentru a stimula apetitul si multe altele. Imi place ai imaginatie ta, acuma trebuie sa inveti ce gusturi se potrivesc, ca sa combini la retete, atuncia ai sa te miri cum din o macare obisnuita si corect combinata, iasa o minunatie. Un weekend placut si ai grija de nora...
Foarte,foarte buni i-am facut de multe ori asa...in seara asta i-am facut umpluti cu piept de pui,iivoi posta maine!
Noapte buna si weekend placut!!!
yamiii,,,sunt preferatii mei,as manca in continuu,,,pupp si weekend frumos!!!
Bine Surac ,mersi,am sa invat combinatii de mirodenii sa fie si gustul mai deosebit,papa
Petronela ,sunt foarte buni umpluti eu n-am mai facut poze dar dupa ce se inmoaie putin pun o baghetica de branza telemea si rulez dovlecelul pane si-l prind cu o scobitorica sa nu se desfaca ,e super gustos,la fel pupici
si mie-mi plac Mirela ,sunt crocanti asa calzi,daca i vrem mai moi i lasam sa stea putin,iar umpluti sunt un deliciu,pupicei si tie la fel
Vai ce bine arata, cu fluturasul si cu floarea aceea, imi place mult. Te pup!!!!
mersi Reka si eu pe tine,duminica placuta
Trimiteți un comentariu