Se dezoseaza
jumatate de piept de la un pui de 2 kg, se spala bine si se sugativeaza
apa cu un prosopel,apoi se bate ca la snitele nu foarte subtire ca sa-l
putem rula
in marginea de catre noi, punem un bastonel de castravete
murat,unul de cascaval sau telemea,unul de gogosar rosu murat,aliniate
unul langa celalalt cat este de lung snitelul
apoi rulam strans tot din
partea de catre noi catre partea opusa,luam 2 scobitori si prindem
marginea bine de interior ca si cum am coase ,ca sa nu se desfaca
rulada
iar la sfarsit dam rulada printr-un amestec ( ou cu faina,piper,
boia ,vegeta, sare),o dam la prajit ,pe toate partile, intr-o tava cu
mai mult ulei nu uitati sa scoateti scobitorile incet dupa ce se raceste
si apoi sa o taiati felii de 1cm
duminică, 1 ianuarie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu