Indrediente:
Blat: 6 albusuri, 150 gr zahar, un varf de sare, 150 gr cocos, 1 lg cu varf de faina, 1 lg-ta rasa de praf de copt
Crema: 6 galbenusuri, 140 gr zahar, 2 g cacao, 2 lg faina, 250 ml lapte, 225 gr unt, 1 ciocolata amaruie
Foi: 2 foi de napolitane
La blat ,se mixeaza, albusurile cu zaharul si sarea, pana stau batz, apoi se adauga cocosul, faina si praful de copt, se toarna intr-o tava, in care-am pus hartie de copt (cu diametrul de 20/30cm) ,nivelam cu o spatula si o dam la cuptor la 160 de grade, 35 min.
La crema, se amesteca galbenusurile, cu zaharul, cacao, faina, si laptele acestea se pun intr-o craticioara , pe foc si se lasa sa dea un clocot, se invarte energic, tot timpul sa nu se faca cocoloase. Sa arate ca o budinca, adaugam ciocolata, amestecam, punem apoi untul ,iar amestecam bine si o dam la rece
Se aseaza, o foaie de napolitana, intindem jumatate din crema, de ciocolata, asezam blatul de cocos, punem cealalta jumatate de crema ,iar deasupra a doua foaie de napolitana, presam usor si o dam la frigider 1 ora.Seamana la gust cu napolitanele cu ciocolata Naty
duminică, 8 martie 2015
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu