Blat 6 oua. 8 lg zahar, 6 lg faina, 2 lg apa, 2 lg cacao, 3 lg alune (nuci) ,macinate
Bezea 6 albusuri, 1 lg otet, 12 lg zahar
Crema 6 galbenusuri, 2 lg faina, 250 gr zahar , 200 ml cafea ness lichida, 250 gr unt
Decor 300 ml frisca, bombonele colorate si ciocolata amaruie
Se pune blatul de cacao in cuptor 160 grade, 50 min functia de jos a cuptorului, cand e copt de jumatate se mixeaza, foarte bine bezeaua, se scoate blatul din cuptor si o punem deasupra , nivelam si dam repede inapoi la cuptor, pana devine aurie aceasta
La crema facem ca o budinca toate ingredientele , dam la rece si la sfarsit punem untul Dupa racire , peste blat mai bine zis peste bezea, intindem crema, dam la frigider si cu o forma rotunda , am taiat cerculete
Din foaia de copt am decupat si am intins ciocolata topita deasupta ,am lasat putin sa se intaresca si apoi am aranjat o in jurul prajiturelelor, apoi le am dat la frigider sa se intaresca
Ca decor, am mixat frisca si cu un posh am facut cate un mot si am pus bombonele
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu