joi, 12 decembrie 2019
Prajitura cu mac , alune si ness
Blatul de bezea cu mac -
6albusuri ,
200gr zahar.
150gr mac macinat,
2 lg faina
Foile cu nuca -
6galbenusuri
6 lg zahar,
100 ml ulei,
200ml cafea espresso,
4 lg faina,
250 gr nuca macinata (alune),
1 praf de copt si se incorporeaza cele
6 albusuri batute spuma.
Crema -
600 ml suc de portocale prospat stors se amesteca cu
6 galbenusuri,
6 lg zahar
,2 budinci de vanilie
16gr gelatina hidratata in 100ml suc de portocale.
500ml frisca si incorporam crema racita.
Glazura
150 ml frisca
150gr ciocolata amaruie
1 lg ulei
Portocale confiate
- se decojesc 3portocale ,se pun la fiert in 150ml apa 10minute,apoi se adauga 5lg zahar si se mai fierbe inca 10 minute. Se strecoara si se dau fiecare bucata, prin zahar tos. Se lasa la uscat..
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu